Over STOK BOX

 

Hoe is STOK BOX begonnen?

Als kind was ik al vroeg verwonderd door vorm en kleur. Mijn ouders brachten me al op jonge leeftijd in aanraking met kunst en cultuur. Dit heeft een basis gelegd en mij gevormd tot wie ik nu ben! De kunstacademie was mijn droom en daarom ben ik gaan studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (2013 afgestudeerd).


Met mijn modeachtergrond ben ik werkzaam geweest in de mobility sector en als textielontwerper nauw betrokken geweest bij productontwikkeling.
Met mijn brede interesse en nieuwsgierigheid ben ik altijd in voor een nieuwe uitdaging, waarin ik mij kan ontwikkelen. Door het ouderschap heb ik ontdekt dat ik het belangrijk vind om iets bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ik ben opzoek gegaan naar een mooie combinatie die bij mij past, waarop ik op mijn manier kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Daar is STOK BOX uit ontstaan!

Als ik door de ogen van mijn dochter Lenne kijk, zie ik hoe belangrijk creativiteit en verbeelding is voor haar ontwikkeling. Volwassenen nemen soms iets als vanzelfsprekend aan, maar kinderen denken daar heel anders over. Met een frisse en verwonderde blik kijken ze tot in detail! Als een wandelend vergrootglas gaan ze door het leven. Puur en onbevangen en daar geniet ik elke dag van!

 Maar het kan ook best intensief zijn om leergierige spruiten bezig te houden. 
En we hebben niet altijd de energie, tijd en rust om onze hersens te kraken en voor een leerzame en verantwoorde activiteiten te zorgen. Daarin wil STOK BOX ondersteunen en een oplossing bieden!


Veel speelplezier!

 

 

Charlotte Kiekebos
Oprichter STOK BOX